fbpx Skip to main content

Floor Consult adviseert al jaren een groot aantal Nederlandse zwembaden en MKB organisaties!

Wij kennen uw onderneming en ondersteunen u
met een aantal praktische instrumenten:

Applicatie

Inspectieplanner

Inspectieplanner is een belangrijke applicatie, om alle wettelijke verplichtingen op tijd uit te voeren. Inspectieplanner helpt bij het plannen en archiveren van al uw metingen, controles en inspecties.
De voordelen voor u, als manager zijn: totaaloverzicht en controle hebben via het dashboard. De voordelen voor het personeel: meldingen, wanneer welke inspectie uitgevoerd moet worden. Voor elke controle is een checklist beschikbaar. Controles worden uitgevoerd met de iPad.

Inspectieplanner bekijken
Applicatie

Digidock

Digidock is een praktische applicatie, waarin online alle verplichte documenten beheerd en gearchiveerd worden.
De voordelen voor u zijn: documenten zijn per direct te vinden, altijd actueel en op de juiste plek.
Geen boekenplank vol met mappen meer en geen verouderde versies van documenten.

Digidock bekijken
Opleiding

Masterclass

Floor Consult BV heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het geven van opleidingen en workshops.
In de training ervaart u, dat onze adviseurs/trainers contact hebben, met zowel de managers als de operationele medewerkers van uw bedrijf.

Masterclass bekijken
Masterclass midden management opleiding en cursus
overleg aan bureau over iso 9001 implementatie
Dienst

ISO implementatie

De ISO 9001 norm biedt u handvatten om de interne processen te verbeteren en dit uit te stralen naar uw klant. Het opstarten of verder uitvoeren van een verbetermotor komt hiermee goed op gang!
Naast ISO 9001 heeft Floor Consult ook geruime ervaring met andere normen: ISO 14001, ISO 27001 en veiligheidswetgeving: VCA* en VCA**.

ISO implementatie bekijken
Dienst

A3 jaarplan

Door de praktische beperking tot één A3-papierformaat wordt men gedwongen stil te staan bij de dingen die er echt toe doen. ‘Dikke jaarplannen’ en managementrapportages behoren tot het verleden. De A3 methodiek maakt het jaarplan ‘van abstract tot concreet’ en geeft de stappen ‘van visie tot actie’ in één overzicht weer.

A3 jaarplan bekijken
overleg aan bureau over A3 jaarplan
overleg aan bureau over een RI&E
Dienst

Risico Inventarisatie en Evaluatie

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van RI&E’s en het opstellen van het daarbij behorende Plan van Aanpak. Met de RI&E wordt er duidelijk gemaakt welke risico’s er zijn en wat het mogelijke effect van dit risico is. De RI&E geeft een goede richting aan hoe deze risico’s aangepakt kunnen worden. In het Plan van Aanpak staat beschreven welke stap de volgende is.

Risico Inventarisatie en Evaluatie bekijken
Dienst

Bedrijfsnood- en ontruimingsplan

Het beschikbaar hebben van een goed ontruimingsplan is een verplichting voor elk bedrijf waarin een ontruimingsalarminstallatie aanwezig is. In een ontruimingsplan wordt, door middel van taken en instructies, aangegeven wie welke actie moet ondernemen bij een calamiteit. Een bedrijfsnoodplan omschrijft de acties die in gang worden gezet bij een calamiteit.

Bedrijfsnood- en ontruimingsplan bekijken
Nooduitgang bord