fbpx Skip to main content

Werkzaam in de zwembranche?

Kom ook op 5 oktober naar de ZwembadBranche Dag

 

Op woensdag 5 oktober staan wij met Floor Consult op de ZwembadBranche Dag. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Het succes van vorig jaar zal dit jaar worden overtroffen met nog meer exposanten en nog meer bezoekers. Daarnaast vindt dit keer in de ochtend een nationaal zwemschoolontbijt plaats en in de middag het technisch congres. Kortom: de ZwembadBranche Dag wordt wederom een onmisbare dag voor alle professionals uit de zwembranche.

 

Informeren & inspireren
In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom een dag bij uitstek die je als professionals uit de zwembranche niet wilt missen. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor gratis advies en handige tips. Daarnaast is er in de ochtend een nationaal zwemschoolontbijt over personal branding door Peter van der Steege en vindt later op de dag het technisch congres plaats over veiligheid in de zwembaden. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops en seminars met actuele onderwerpen uit de branche.

 

Aanmelden

Beursplein. Het beursplein is van 09.00 tot 17.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Je kunt je aanmelden tot 3 oktober, hierna kost een ticket € 20,00.

Nationaal zwemschoolontbijt. Het zwemschoolontbijt is van 07.00 tot 10.30. Een ticket kost € 50,00, dit is inclusief ontbijt.

Technisch Congres. Het congres is van 16.00 tot 21.00. Een ticket kost € 275,00, dit is inclusief diner.

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.zwembadbranche.nl/dag . Graag tot ziens op 5 oktober in DeFabrique te Utrecht!