fbpx Skip to main content

U behoort tot het middenkader van uw organisatie en vervult daar een spilfunctie. U vertaalt de strategie van uw organisatie naar concrete plannen en doelstellingen en acties voor uw eigen afdeling.

U zorgt er niet alleen voor dat het beleid wordt uitgevoerd, maar ook dat de belangen van de medewerkers worden behartigd.

Natuurlijk moet u uw medewerkers ook kunnen motiveren en moet u kunnen omgaan met tegenstrijdige belangen. Dat vraagt om actuele KENNIS en VAARDIGHEDEN. Daar draait het in deze Masterclass om!

 

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor het middenkader: U leert duidelijk te analyseren, instrueren, motiveren en controleren. U oefent met reële praktijksituaties, werkt aan een stevige integrale huiswerk opdracht en wisselt ervaringen uit met de overige deelnemers.

 

De Masterclass voor Midden Management heeft de volgende doelen:

  • Bewust maken van verbeterpunten in uw organisatie en deze oplossen.
  • Kennis maken met organisatieontwikkeling en managementinstrumenten.
  • Inzicht geven en vaardigheden krijgen voor het opstellen van afdelingsplannen, communicatie en verbeteringen doorvoeren.
  • Aanreiken van oplossingen voor vragen op het terrein van leidinggeven, motiveren, delegeren, plannen en organiseren.

 

Voor wie?

De training is ontwikkeld voor de (startende) leidinggevende, met een MBO-achtergrond, die leiding geeft aan een uitvoerend team. U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkplanning en teamresultaten, wat van u een gestructureerde, planmatige aanpak verlangt. Kortom voor: locatiemanagers, hoofd zwemzaken, teamleiders, coördinatoren, leden managementteam, zwemschoolhouders, etc.

 

Klik hier voor details.

 

Wilt u meer informatie en ervaren hoe de Masterclass gaat? Meldt u dan aan voor de workshop op 12 April in Amersfoort.