fbpx Skip to main content

Een snelle blik in de spiegel: Floor Consult heeft, in samenwerking met Nationaal Platform Zwembaden (NPZ | NRZ), een checklist ontwikkeld waarmee u snel een goed beeld kunt krijgen hoe het er voor staat met integraal kwaliteitsmanagement in uw organisatie.

Leren excelleren begint met een heldere blik op uw eigen organisatie. Deze Quick Scan biedt u – door middel van een vragenlijst – de mogelijkheid een eerste inventarisatie te maken van uw huidige situatie.

U ontdekt sterke punten en ook verbeterpunten: De vragenlijst bestaat uit 36 vragen waarin de meest essentiële zaken die in uw organisatie aan de orde komen zijn verwerkt.

Wanneer u de Quickscan heeft ingevuld en teruggestuurd,  gaan wij het volgende doen met uw gegevens:

  • U krijgt van ons een individuele terugkoppeling teruggestuurd, waarin wij aangeven hoe ver u op weg bent met integraal kwaliteitsmanagement en hoe u tegen kwaliteitsmanagement aankijkt.
  • Daarnaast krijgt u een overzicht van de gemiddelde score van een groot aantal collega-zwembadmanagers op basis van alle ingevulde Quickscans die wij inmiddels hebben ontvangen. Zo kunt u uw eigen situatie vergelijken met uw collega’s.

 

Om een betrouwbare en objectieve Quickscan te krijgen, is het de bedoeling dat u zelf de stellingen aankruist en dat u daarnaast ook een medewerker, klant of leverancier vraagt om hetzelfde te doen voor uw organisatie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de Quickscan en wat u verder kunt doen met de uitkomst, neem dan contact op.

Leave a Reply