fbpx Skip to main content

In herhaling: Uw belangrijkste onderwerpen in één workshop

Floor Consult en 3Ben organiseren in februari een workshop bij u in de regio. Tijdens deze bijeenkomst worden drie actuele en noodzakelijke onderwerpen behandeld:

1. de PDCA cirkel
Een nieuwe, zware eis in het aangepaste handboek Veilig & Schoon. Waar zie je de PDCA cirkel dan terug? In welk criterium? en hoe gaat dit werken in mijn organisatie en hoe leg ik dat vast in mijn eigen handboek? Op de juiste manier toegepast is de PDCA cirkel een goede verbeter motor voor uw organisatie. U krijgt daarnaast ook concrete hulp voor de eerstvolgende audit van het keurmerk Veilig & Schoon.

2. de Zwembad benchmark
Hoe doet uw accommodatie het t.o.v. collega’s? De benchmark vergelijkt uw gegevens anoniem, met andere accomodaties in het land. Dit levert een schat aan overzichtelijke stuur informatie op. Kortom indicatoren vaststellen, gegevens verzamelen: gas-, water- elektra verbruik, per bezoeker, m2, en fte, opbrengst van leszwemmen, verenigingen, schoolzwemmen, opbrengsten van evenementen en deze vergelijken met andere accomodaties. Meten is Weten !! Van kale gegevens naar stuur informatie.

3. Op 5 Juni start de Masterclass voor Midden Management.
De Masterclass biedt u de noodzakelijke kennis en vaardigheden en de concrete instrumenten om meer grip te krijgen op de beheersing van de bedrijfsvoering. De opgedane kennis en vaardigheden worden direct ingebracht in de eigen organisatie door gelijktijdig een intern een intern verbeterprogramma door te voeren. U ontwikkelt uw eigen kennis en vaardigheden, uw organisatie verbetert concreet en u ontvangt een schat aan trainingsmateriaal als naslagwerk voor u en uw medewerkers.

Kom naar deze workshop om noodzakelijke kennis te krijgen en om uw collega’s weer te ontmoeten!

De workshop wordt gehouden op:
12 April, locatie: van der Valk Amersfoort A1, Ruimtevaart 22, 3824 MX Amersfoort

De workshops starten om 9.30 uur en duren tot 13.30 uur, inclusief lunch. De kosten voor de workshops bedragen €65,- excl BTW per deelnemer (dit is inclusief lunch).

Klik hier om aan te melden.

Let op: Wij willen de groepen niet te groot maken om ook gelegenheid te geven tot onderlinge kennisuitwisseling. Dus wees er snel bij!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.